Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Τα αποτελέσματα των εκλογών του ΤΕΕ

Α) Ημαθία

Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών του ΤΕΕ.
Στην Ημαθία εκλέγονται απ’ευθείας στο ανώτατο όργανο του ΤΕΕ (60μελής αντιπροσωπεία )αλλά και στις νομαρχιακές επιτροπές,οι πρώτοι σε ψήφους (ανα παράταξη και αριθμό ψήφων),δηλαδή οι
1) : ΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ( ΠΑΣΚ – ΔΜ) 347 ψηφοι
2) : ΜΙΧΑΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΔΚΜ ) 335 ψ.
3) : BOΡΙΑΤΖΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΑΚΜΗ ) 46 ψ.
Αναμένεται η ανακοίνωση των ονομάτων όσων ακόμη εκλέγονται από τα υπόλοιπα ανα παράταξη,με τη διαδικασία της κατανομής εδρών με το σύστημα της απλής αναλογικής που εφαρμόζεται στις εκλογές του ΤΕΕ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗΣ που πρώτευσε στη Ημαθία ,έκανε στη ΑΛΗΘΕΙΑ τη εξης  δήλωση:


Oι στόχοι που τέθηκαν παραμένουν στο επίκεντρο των προσπαθειών μας και για την νέα θητεία, πρώτα από όλα η ακύρωση της αφαίμαξης των πολιτών της Ημαθίας από τα κοράκια των Αθηνών που προσπαθούν μέσω της άθλιας σύμβασης της ΜΕΑ-ΧΥΤΥ, καθώς επίσης η αλλαγή πλεύσης στο ήδη επιχειρούμενο οικονομικό έγκλημα του οδικού άξονα Βέροιας-Νάουσας-Σκύδρας με την υιοθέτηση νέας χάραξης.
Η αποκατάσταση των δεκάδων χωματερών του Νομού αποτελεί επίσης πρώτο στόχο, κάτι που φαίνεται να γίνεται αντιληπτό από τους Δημάρχους, όχι ως άμεση προτεραιότητα για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά ως επαπειλούμενο πρόστιμο από την Ε.Ε., η ανάδειξη του Αρχαιολογικού χώρου των Αιγών με την ανάπλαση του Ανακτόρου του Φιλίππου και του Μεγαλέξανδρου, όπως και του νεολιθικού οικισμού της Ν. Νικομήδειας. Η χωροθέτηση της ΔΕΘ καθώς του νέου Αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης στην Δυτική πλευρά της πόλης.

τα αναλυτικά αποτελέσματα στο νομό μας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έσπασε τις κομματικές γραμμές για τρίτη συνεχή φορά ο Γιώργος Ουρσουζίδης, κόντρα στο κατεστημένο του τοπικού κομματικού μηχανισμού εξελέγη πρώτος και με διαφορά σε επίπεδο Π.Κ.Μ. (347ψ.), το αποτέλεσμα αυτό δικαιώνει απόλυτα και όλους εκείνους τους δραστήριους πολίτες, που από κοινού δώσανε την μάχη στο πρόσφατο παρελθόν στα Δημοτικά Συμβούλια των τριών μεγαλύτερων Δήμων του Νομού υπερασπιζόμενοι τα αυτονόητα.
Για τον Γιώργο Ουρσουζίδη αυτή θα είναι η πέμπτη συνεχόμενη θητεία του στην Ν.Ε. του ΤΕΕ Ημαθίας.

Xρήστος Αλευράς είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Xρήστος Αλευράς είπε...

Η επανεκλογή του ΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗ απέδειξε,οτι τουλάχιστον 347 μηχανικοί (άνθρωποι δηλαδή που αντιλαμβάνονται και ασχολούνται με τη κατασκευή τεχνικών έργων)συντάσσονται με το αγώνα και τις αγωνίες του για το τόπο μας.
Δεν είναι μόνος και γραφικός οπως προσπαθούν κάποιοι ύποπτοι κύκλοι να τον εμφανίσουν .
Στο ανιδιοτελή αγώνα του έχει μαζί του όλους όσους υπηρετούν το τόπο μας.
Ο αγώνας συνεχίζεται ......
Καλή επιτυχία σε όλους τους νεοεκλεχθέντες μηχανικούς.