Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Η Λέσχη Μπίλτερμπεργκ ετοιμάζει ..τα ράμματα για τη γούνα μας

Στο ισπανικό ξενοδοχείο Dolce Sitges, νότια της Βαρκελώνης, μεταξύ 3 και 6 Ιουνίου 2010 πραγματοποιείται η συνάντηση της Λέσχης Μπίλτερμπεργκ . Σύμφωνα με τη λίστα των προσκεκλημένων που έχει διαρρεύσει, από τη Ελλάδα  συμμετέχουν μεταξύ αλλων οι.
Diamantopoulou, Anna Member of Parliament
Alogoskoufis, George Member of Parliament
 Bakoyannis, Dora Minister of Foreign Affairs
Papathanasiou, Yannis Minister of Economy and Finance
 David, George A. Chairman, Coca-Cola Hellenic Bottling Co. (H.B.C.) S.A.
  Papahelas, Alexis Journalist, Kathimerini.
Οι συζητήσεις ειναι απόρρητες,και όλοι όσοι συμμετέχουν δεσμεύονται από "omerta".
Τα συμπεράσματα ...δικά σας...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από τις ελληνικές παρουσίες ξεχωρίζουν αυτές των πρώην «τσάρων» της οικονομίας Αλογοσκούφη και Παπαθανασίου, καθώς και των «εκλεκτών» κυριών της λέσχης Διαμαντοπούλου και Μπακογιάννη.

Αιρετικά, πάντα, σκεπτόμενος θα υποθέσω ότι οι πρώην υπουργοί οικονομίας θα παραστούν για να εισπράξουν τα συγχαρητήρια των Μπίλντεμπεργκ, αφού κατάφεραν και να καταστρέψουν την ελληνική οικονομία και να «βοηθήσουν» κάποιους ισχυρούς τραπεζίτες να γίνουν ακόμα πλουσιότεροι.

Η δε Διαμαντοπούλου, μετά τις περσινές «οδηγίες» που έλαβε, τα κατάφερε τελικά και από τη θέση της υπουργού Παιδείας κατάφερε να διαλύσει το ελληνικό σχολείο. Εξάλλου, το μόνο που φοβίζει τους «εχθρούς» μας, είναι το μυαλό των Ελλήνων. Η Διαμαντοπούλου αφού απέσυρε τη «βάση του 10», μείωσε τη διδακτέα ύλη και τώρα οι «Μπίλντεμπεργκ»| θα κοιμούνται ήσυχοι.

Για την Ντόρα, δεν χρειάζονται σχόλια. Αυτή ακόμα ισχυρίζεται ότι δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε συνεδριάσεις της Λέσχης. Να φανταστείτε, χθες κυκλοφόρησαν «κίτρινα» δημοσιεύματα που την στέλνουν στη… «Γερμανία για επαφές».
«ο αιρετικός»