Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Απαγορεύεται η συλλογή νερού της βροχής !

Κάθε μέρα που περνά οι νομοθεσίες και τα μέτρα που καθορίζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ γίνονται όλο και πιο αυστηρά και αδυσώπητα.
Προσέξτε στο βίντεο (στο τέλος των αναρτήσεων) ένα ζήτημα που δεν θα προβληθεί απο κανένα ελληνικό κανάλι ,αφού οι μεγαλο-δημοσιογράφοι μας αποκοιμίζουν όλους,και μας  αποσπούν την προσοχή σε ασήμαντες ειδήσεις.
Αυτή η νομοθεσία, όπως φαίνεται  και στο βίντεο, δηλαδή η απαγόρευση της αποθήκευσης του βρόχινου νερού, γίνεται για να προστατευτούν αυτοί που έχουν οικονομικά συμφέροντα από την πώληση του νερού.Το ποιοί εξαγοράζουν τις πηγές νερού σε όλη τη Γη το ξέρετε.Αυτοί προωθούν αυτές τις νομοθεσίες στις ΗΠΑ αρχικά και σε λίγο και στις υπόλοιπες χώρες.
Οι ίδιοι άνθρωποι βρίσκονται πίσω απο την συνθήκη του Σέγκεν, πίσω απο ΔΝΤ, πίσω απο την αλλοίωση της ιστορίας μας, πίσω απο την προώθηση της χρήσης του φθορίου, πίσω απο τα μεταλλαγμένα, πίσω απο την επιβολή της χρήσης των νέων «δήθεν» οικολογικών λαμπτήρων φθορισμού, πίσω απο τον νόμο απαγόρευσης των μικρών ιδιωτικών κήπων και πίσω απο τους γνωστούς αεροψεκασμούς(chemtrails),κτλ.
Δείτε στο βίντεο,γιατί δεν δικαιούμαστε τα νερά των πηγών Βερμίου .

1 σχόλιο:

tsoumanis είπε...

Αυτό σε πείραξε ρε Χρήστο? Στην Αμερική είναι ήδη σε ισχύ ο νόμος
S.510. Eίναι Αμερικανικός νόμος για την ασφάλεια των τροφίμων και με λίγα λόγια η καλλιέργεια τομάτας και πιπερίας στον κήπο του σπιτιού σου αποτελεί ποινικό αδίκημα .Ενδεχομένως η καλλιέργεια μπρόκολου και κουνουπιδιού να μπορεί να σου επιφέρει και την θανατική καταδίκη. Μην φτάσουμε και στο σπανάκι... εκεί πιά......
Ψάχτο στο Google η ρίξε μια ματιά εδώ
http://logioshermes.blogspot.com/2010/11/s510.html#ixzz1Aa76yyT7