Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Καταγγελία–σοκ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας

Όλα γίνονται για μια ισραηλινή αλυσίδα φαρμακείων
Ήρθαν στο φως της δημοσιότητας έγγραφα του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών που αποκάλυψαν ότι πίσω από τις ρυθμίσεις για το πληθυσμιακό, το ωράριο, τις εκπτώσεις και την κατάργηση των περιοριστικών μετρών στα κέντρα έκδοσης συνταγών ,βρίσκεται η ισραηλινή αλυσίδα φαρμακείων SUPER PHARM με 137 καταστήματα στο Ισραήλ ,20 στην Πολωνία & 65 στην Κίνα!!
Η εμπορική συμφωνία κλείστηκε μεταξύ της Ελληνικής κυβέρνησης και αυτής του Ισραήλ πέρσυ τέτοιον καιρό, όταν από τον ισχύοντα νόμο απαγορεύεται ρητά!!
Η δήλωση Πάγκαλου, λοιπόν, για ίδρυση φαρμακείων σε εμπορικά κέντρα και supermarket δεν είναι ένας ακόμα ωμός εκβιασμός. Παίρνει σάρκα και οστά.
Αυτές είναι οι περίφημες “εξειδικεύσεις” που μας επιφυλάσσει ο κ.Λοβέρδος και η κυβέρνηση.
Οι φαρμακοποιοί της Ημαθίας συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις ΑΠΕΡΓΩΝΤΑΣ αυτή την Παρασκευή και Δευτέρα 04 και 07 του μηνός αντίστοιχα. Την Τετάρτη συζητείται το νομοσχέδιο στην Βουλή και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος θα αποφασίσει για την κλιμάκωση του αγώνα μας.
Θέλουμε για μια ακόμη φορά να τονίσουμε ότι ο Φ.Σ.Η. δεν θα επιτρέψει ποτέ σε ξένα ή σε ντόπια μεγάλα συμφέροντα, που μοναδικό τους σκοπό έχουν το κέρδος, να αλώσουν το λειτούργημα του φαρμακοποιού και να διαλύσουν τη φαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΙΜΩΝ ΠΑΡΑΣΧΟΥ                                      ΑΡΓΥΡΗΣ ΦΟΥΚΑΛΑΣ
                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια: