Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

βαθιά....µέσα στα σκατά

Ο Ντοµινίκ Στρος-Καν θεωρεί φυσιολογικές τις αντιδράσεις στην Ελλάδα. « Είναι αναπόφευκτο να µας κατηγορούν παρότι δεν φταίµε εµείς », τονίζει. << Η πραγµατικότητα είναι πως αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται µέσα στα σκατά. Και µάλιστα πολύ βαθιά. Οταν µια γυναίκα λέει πως δεν µπορεί πια να αγοράσει ψωµί, λέει την αλήθεια. Ολος αυτός ο θυµός είναι θεµιτός. Οι άνθρωποι στον δρόµο έχουν την αίσθηση ότι τους εξαπάτησαν >>.
Υ.Γ.1 Το ΔΝΤ επομένως, κατά τον Ντοµινίκ Στρος-Καν ,κάποιοι το έφεραν στην Ελλάδα και είναι οι ίδιοι που εξαπάτησαν και το λαό.
Βέβαια το "εξαπάτησαν" ,αναφέρετε σε κάτι στιγμιαίο,ενω η απάτη σαφώς και  ήταν διαχρονική,όπως και η πορεία του χρέους,η υπογραφή της συνθήκης του Μάαστριχ,του σύμφωνου ανταγωνιστικότητας, του μέγιστου ελλείμματος 3%,κτλ.
Απλά κάποια στιγμή εξ ουρανού ή από παρθενογέννεση προέκυψε κάποτε σε αυτή τη έρμη χώρα,ένας τίμιος πρωθυπουργός και μια ...αθυρόστομη κυβέρνηση,που είπε παντού την... αλήθεια, οτι δηλαδή όλοι οι Ελληνες ειναι ΛΑΜΟΓΙΑ και ΚΟΠΡΙΤΕΣ.
Υ.Γ.2 το γεγονός οτι οι ίδιοι Ελληνες στις επόμενες εκλογές μαλλον θα ξαναψηφίσουν τους υβριστές τους, εξετάζετε ήδη απο διαπρεπείς επιστήμονες ,όλων των ειδικοτήτων,σε όλη τη υφήλιο.Καμμιά ανακοίνωση όμως δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: