Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΑΞΙΟΙ….ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ…

Υπογράφηκε από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, κ. Σώκο, η παραχώρηση στο Δήμο Βέροιας, δυο φορτηγών που εξασφαλίστηκαν από τον ΟΔΔΥ Πατρών. Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βέροιας, κ. Θ. Θεοδωρίδης, ολοκλήρωσε μια κοπιώδη διαδικασία εξασφάλισης των μεταφορικών μέσων. Με προσωπική έρευνα επί τόπου σε Τελωνεία και ΟΔΔΥ, βρήκε τα δυο καινούρια φορτηγά – τράκτορες (μοντέλα 2008) στον ΟΔΔΥ της Πάτρας και ολοκλήρωσε τις δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες, της δωρεάν παραχώρησης.
Με αυτήν την ευκαιρία, ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί όλους αυτούς τους γνωστούς και αγνώστους που συμμετείχαν στην επιτυχή προσπάθεια εξασφάλισης των δύο τρακτόρων, που κατά δική τους εκτίμηση, ξεπερνά ως αξία, το ποσό των 350.000 ΕΥΡΩ» αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Βέροιας.
Ο δημοτικός σύμβουλος Χρ.Αλευράς έχει ήδη ενημερώσει (πριν από 15 ημέρες) τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας ότι ένας τρίτος τράκτορας, που υπάρχει στον ΟΔΔΥ της Πάτρας, είναι σε άριστη κατάσταση, και μπορεί και πρέπει με ταχύτατες διαδικασίες να διεκδικηθεί από τον δήμο μας.
Ο κος Δημητριάδης δήλωσε στον κο Αλευρά ότι ήδη έχει ενημερωθεί για το ζήτημα και υποσχέθηκε να τον διεκδικήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: