Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

«όποιος πηδάει πολλά παλούκια…»

Συνελήφθη το Σάββατο από την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ο 62χρονος Ντομινίκ Στρος-Καν μετά από καταγγελία για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης μιας καμαριέρας που εργαζόταν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.
Η 32χρονη καμαριέρα που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο ,κατέθεσε μήνυση για επίθεση και απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης. «Βγήκε από το μπάνιο, εντελώς γυμνός, και αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.
Πάντως οι συνήγοροί του υπογραμμίζουν ότι η υπόθεση δεν πρέπει να καταλήξει «δημοσιογραφικό τσίρκο», τονίζοντας πως πρέπει πρώτα να ξεκαθαριστεί εάν οι κατηγορίες έχουν βάση ,αφήνοντας αιχμές για πιθανό πόλεμο λάσπης.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής δήλωσε, όταν ρωτήθηκε, από δημοσιογράφους, σχετικά με την υπόθεση, ότι "Η ελληνική κυβέρνηση λειτουργεί θεσμικά και συνεχίζει απρόσκοπτα την υλοποίηση του προγράμματος ….εξόδου από την κρίση".
Καριέρα έρμαιο μιας Καμαριέρας, και επιβεβαίωση της ρήσης ότι «πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και έπειτα το χούι του», αφού η προσωπική του ζωή έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο και οι εξωσυζυγικές του σχέσεις έχουν προκαλέσει επανειλημμένα την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: