Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ο απόλυτος εκτροχιασμός...

Τη δολοφονική επίθεση των κουκουλοφόρων και τον προβοκατόρικο ρόλο τους, καταγγέλλει ψήφισμα που έβγαλε χτες η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, ύστερα από σχετική πρόταση που έκαναν τα στελέχη του ΠΑΜΕ.
Οι εκπρόσωποι της «Αυτόνομης Παρέμβασης» (ΣΥΡΙΖΑ) κατέφυγαν σε ελιγμούς για να απορρίψουν, τελικά, το ψήφισμα και να αποφύγουν έτσι να καταδικάσουν το ρόλο και τη δράση των κουκουλοφόρων!
Οι «Παρεμβάσεις» (στηρίζονται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δεν έχουν εκλεγμένο μέλος στην ΕΕ αλλά έχουν δικαίωμα λόγου) δεν πήγαν κόντρα στο ψήφισμα, ωστόσο αρνήθηκαν να το στηρίξουν. Εξάλλου το ίδιο ψήφισμα καταψήφισαν σε ΔΟΕ και ΟΛΜΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Ιούλη οι δύο παρατάξεις είχαν απορρίψει παρόμοιο ψήφισμα του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ. Από την αρχή, οι εκπρόσωποι της «Αυτόνομης Παρέμβασης» προσπάθησαν να βρούν τρόπο να μην αποδεχθούν το ψήφισμα. Ετσι, άρχισαν να ζητάνε να μπουν διάφορες προσθήκες. Στην αρχή ζήτησαν να περιληφθεί στο ψήφισμα ότι η επίθεση στράφηκε και εναντίον της διαδήλωσης των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ (έγινε δεκτή). Μετά να επισημανθεί ο ρόλος της Αστυνομίας (έγινε δεκτή). Μετά να καταγγελθεί η επίθεση που είχε γίνει την προηγούμενη μέρα, στις 19 Οκτώβρη, σε βάρος της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ (και αυτή η προσθήκη έγινε δεκτή).
Οι μεθοδεύσεις τους κορυφώθηκαν όταν πρότειναν να γραφτεί ότι η επίθεση έγινε από τα ΜΑΤ (!) εξαλείφοντας και άρα αθωώνοντας τη δράση των κουκουλοφόρων, ακόμα και την παρουσία τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

OI KALOI SYNTROFOI STA DYSKOLA FAINONTAI !