Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Τα «γαιδουράγγαθα» της Ευελπίδων


Σταγονίδια.... που πλημμύρισαν όλο τον τόπο.

Γαιδουράγκαθο  -   Silybum marianum

 Μετά το «επίσημο» τέλος της εκδήλωσης, της 17ης Νοεμβρίου, ο αρχηγός των ευελπίδων σηκώθηκε στο βήμα και στη συνέχεια ζήτησε να κλείσουν οι πόρτες .
Εν συνεχεία, ο ίδιος μαζί με άλλα 5 άτομα ξεκίνησαν να τραγουδούν τον ύμνο της 21ης Απριλίου, ενώ σοκ προκαλεί η στάση της μεγαλύτερης μερίδας  των ....ευελπίδων!  που όχι μόνο δεν αποχώρησαν αλλά ξεκίνησαν να τραγουδούν συνθήματα υπέρ της δικτατορίας.!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κώστας @ 27 Νοε 2011 8:40
Η Ελληνική Δημοκρατία και γενικότερα το Ελληνικό Κράτος έχει παραχαϊδεψει τους στρατιωτικούς. Τους ταΐζει από τα 18, τους προσέφερε μέχρι πρόσφατα συντάξεις στα 44 τους χρόνια αν ήθελαν, γεμίσαμε αργόσχολους που παιζουν τα στρατιωτάκια και όταν τους χρειαστήκαμε πραγματικά (Ίμια) είδαμε πόσο αποτελεσματικοί ήσαν. Χώρια τις απίστευτες στρατιωτικές δαπάνες!

Όπως και οι χουντικοί άλλωστε, που ανατρέψανε την κυβέρνηση στην Κύπρο και μετά δε μπόρεσαν να την υπερασπιστούν. Πεχλιβάνηδες εναντίον πολιτών και ανίκανοι μπροστά στον πραγματικό κίνδυνο, τον εξωτερικό εχθρό, τη δουλειά δηλαδή για την οποια τους πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Μια και δεν έχουμε χρήματα, να κοπούν οι εισασθέντες στις στρατιωτικές σχολές κατά 70%, όπως έγινε π.χ. με εκατοντάδες συμβασιούχους στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, ανθρώπους με 10-20 χρονάκια επιστημονική προσφορά στην πλάτη τους. Όχι άλλα χρήματα στους αργόσχολους αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

Στειλτε εδω και τωρα τους χουντικους χαραμοφαηδες δοκιμαστικα για ενα εξαμηνο εργατες σε ενα εργοστασιο να δουνε πως βγαινει το ευρω.
Να δουμε τι θα τραγουδανε μετα.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μαζί τραγουδούσανε, δεν έχουμε εμείς κανένα λόγο να τους κατακρίνουμε.
Δεν είναι απαραίτητο αν σήμερα τραγουδάν αύριο να μας τα ..ψέλνουν, κιόλας.
Αφήστε τα παιδιά να τραγουδάν...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ...ΓΑΙΔΟΥΡΑΓΓΑΘΑ ! ΔΗΛΑΔΗ...