Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

«Σύγχρονη Επιστήμη και νέο Πολιτισμικό Ρεύμα» με τον Δρ. Μ. Δανέζη* στη Βέροια.


Ο Όμιλος για την UNESCO Ν. Ημαθίας,  σε συνεργασία με το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) και το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών, διοργανώνει εκδήλωση – ομιλία με θέμα: «Σύγχρονη Επιστήμη και νέο Πολιτισμικό Ρεύμα» με ομιλητή τον Δρ. Μάνο Δανέζη, επ. Καθηγητή Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο της Βέροιας –αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου – στις 11.30 το πρωί.
Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
. Μάνος Δανέζης είναι  Επίκουρος Καθηγητής Αστροφυσικής, στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (από το 1988).. Πήρε πτυχίο Μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών (1974) και Δίπλωμα Προγραμματιστή Η/Υ το 1973.
Πέραν όλων των άλλων είναι ο Σεναριογράφος- παρουσιαστής-επιστημονικός επιμελητής 135 επιστημονικών documenters κατανεμημένων σε 6 τηλεοπτικές σειρές. Μεταξύ αυτών η σειρά «Το Σύμπαν που αγάπησα» στην ΕΤ3 η οποία ολοκλήρωσε 110 ημίωρα επεισόδια στην οποία (μαζί με τον Δρ Ε. Θεοδοσίου) υπήρξε συγγραφέας παρουσιαστής και επιστημονικός υπεύθυνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: