Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Το κίνημα Occupy Wall Street γυμνόστηθο, στη λέσχη ....Alfalfa


Διακόσιοι διαδηλωτές του κινήματος Occupy DC, γυμνοί από τη μέση και πάνω, διαδήλωσαν το βράδυ του Σαββάτου στην Ουάσινγκτον, έξω από ένα μεγάλο ξενοδοχείο όπου είχε συγκεντρωθεί η «αφρόκρεμα» της πόλης, μεταξύ της το προεδρικό ζεύγος Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα.
Έξω από το ξενοδοχείο των πέντε αστέρων, όπου πραγματοποιείτο το ετήσιο δείπνο της πολύ κλειστής λέσχης Alfalfa, οι διαδηλωτές χόρευαν μπροστά στους σαστισμένους αστυνομικούς.
Στην πρώτη σειρά των χορευτών και παρά τις χαμηλές θερμοκρασίας ήταν αρκετές νέες γυναίκες, γυμνόστηθες, και ορισμένες είχαν γραμμένο στην κοιλιά τους το σύνθημα «ελευθερία της έκφρασης». Οι νέοι διαδήλωναν επίσης γυμνοί από τη μέση και πάνω.
Το κίνημα των Αγανακτισμένων που καταγγέλλει τις ακρότητες που επιβάλλει το χρηματοπιστωτικό κατεστημένο και τις ολοένα μεγαλύτερες ανισότητες, άρχισε το Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη με το «Καταλάβατε τη Γουόλ Στριτ» (Occupy Wall Street). Στην Ουάσινγκτον τα μέλη του Οccupy DC έχουν καταλάβει την πλατεία Μακφέρσον και τα μέλη του Occupy Washington DC έχουν κατασκηνώσει στην πλατεία Ελευθερίας, δύο σημεία κοντά στο Λευκό Οίκο, στο κέντρο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: