Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Το σόου με τους Ιταλούς δήμαρχους.


Οι δύο δήμαρχοι δημιούργησαν
το κίνημα αλληλεγγύης «Μεγάλη Ελλάδα» (Magna Grecia)
 και προσέφεραν τις μηνιαίες τους απολαβές στη χώρα μας,
 ο Μάρκο Γκάλντι 1.100 ευρώ,
 ενώ ο Τζοβάνι Μοσκατιέλο 780 ευρώ !!!!. 

 Ύστερα από πρόσκληση της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), στις 29 Φλεβάρη θα επισκεφτούν την Αθήνα οι Ιταλοί δήμαρχοι που ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να προσφέρουν τον μισθό τους στην Ελλάδα, για να τη βοηθήσουν να αντιμετωπίσει την κρίση! Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, οι δυο δήμαρχοι θα συναντηθούν μεταξύ άλλων και με τον υπουργό Εσωτερικών Τ. Γιαννίτση, με το στέλεχος δηλαδή μιας κυβέρνησης που διευθύνει την επίθεση της ΕΕ και της πλουτοκρατίας σε βάρος του Ελληνικού λαού, καταδικάζοντάς τον να πτωχεύσει. Η κίνησή τους είναι αντίστοιχη με αυτή του Προέδρου της Δημοκρατίας να παραιτηθεί του μισθού του, γεγονός που ακόμα και συμβολικά παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι οι σπατάλες και η κακοδιαχείριση είναι αυτά που έφεραν την κρίση και πως αυτή θα ξεπεραστεί αν αντιμετωπιστούν τέτοια φαινόμενα. Αρα, στον «αφρό» τα μονοπώλια και η εξουσία τους, η πολιτική και τα κόμματα που την υπηρετούν.
Αποπροσανατολισμός του λαού, ότι δηθεν η κρίση δεν έχει καμιά σχέση με τον καπιταλισμό που υπερασπίζονται και υπηρετούν, αλλά είναι «παρενέργεια» του πολιτικού συστήματος και ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί με την αναμόρφωσή του..


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι δήμαρχοι στην Ιταλία παίρνουν 1100 και 780???????????
Οι δικοί μας πόσα παίρνουν ????????

Ανώνυμος είπε...

Υποκρισίας το μεγαλείο. Οι ακριβοπληρωμένοι αυτοδιοικητικοί μας προσκάλεσαν τους φιλελληνες Ιταλούς συναδέλφους τους που διέθεσαν συμβολικά το μισθό τους για την Ελλάδα μας νομίζοντας ότι έτσι εκπληρώνουν ανέξοδα ή μάλλον με έξοδα άλλων την υποχρέωσή τους στην πατρίδα. Ήθελα να ξέρω τι θα απαντήσουν στους δύο Δημάρχους αν ρωτηθούν πόσα παίρνουν και πόσα από αυτά προσέφεραν στη δοκιμαζόμενη πατρίδα.