Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Σε κανά- δυο χρόνια θα έρθουν και θα μας αγοράσουν «σούμπιντους».


Η Κομισιόν λοιπόν προβλέπει 4,4% ύφεση. Η δική μας κυβέρνηση προβλέπει 2,8% για το 2012 (δηλαδή τρία πουλάκια κάθονταν) και επειδή θα επαληθευτούν οι προβλέψεις της Κομισιόν η συσσωρευμένη ύφεση τα τρία τελευταία χρόνια στην Ελλάδα θα φθάσει το 20,4%, ξεπερνώντας και την ύφεση που κατέστρεψε την Αργεντινή, τη μαύρη τετραετία 1999 – 2002.
Και ρωτάω τώρα εγώ ο πανηλίθιος: Αφού το ξέρουν ότι πάμε κατά διαόλου στα βράχια, ότι με τέτοια ύφεση όχι πάτος του βαρελιού δεν υπάρχει, αλλά ούτε βαρέλι δεν έχει απομείνει, τι διάολο μάς δανείζουν και μας ξαναδανείζουν.
Και επειδή δεν χρειάζεται να είσαι ο Βαρουφάκης για να καταλάβουμε γιατί μας δανείζουν η απάντηση είναι απλή: Για να μας τα πάρουν χοντρά πίσω, με τα επιτόκιά τους. Για να ξοφλήσουμε τα χρέη μας «στραγγίζοντας» έτσι μια ολόκληρη κοινωνία και χώρα από οτιδήποτε ρευστό υπάρχει. Και για να μας εξαθλιώσουν μέσα από τα δάνεια αυτά και τα συνεπακόλουθα ληστρικά μέτρα που μας επιβάλλουν. Και μετά από όλα αυτά, σε κανά- δυο χρόνια δηλαδή, να έρθουν και να μας αγοράσουν σούμπιντους. Και ανθρώπους και ήλιο και πετρέλαιο και νησιά – αν γλιτώσουμε τον Παρθενώνα τυχεροί θα είμαστε.

Του Κ.Χαρδαβέλλα στο NEWSBOMB.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: