Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

«Έρευνα» ! μαζικής τάσης επιστροφής από τα αστικά κέντρα στην ύπαιθρο.


Εμπαιγμός και κοροϊδία αγροτών, εργαζομένων και ανέργων .
 Ανακοινώθηκε χτες «έρευνα» μαζικής τάσης επιστροφής από τα αστικά κέντρα στην ύπαιθρο, που επιχειρεί  να «λουστράρει» τις ολέθριες επιπτώσεις της εφαρμογής της φιλομονοπωλιακής πολιτικής διαχείρισης της κρίσης και των μνημονίων.
 Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, παρουσίασε χτες «έρευνα» που έγινε, όπως είπε, για λογαριασμό του νεοσύστατου, από το πρώτο μνημόνιο, Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού και με βάση την οποία διαφαίνεται τάση μαζικής επιστροφής των κατοίκων, από τα αστικά κέντρα στην ύπαιθρο. Ο Κ. Σκανδαλίδης ανέφερε ότι εκτιμάται πως 1.500.000 άνθρωποι περίπου επιθυμούν να επιστρέψουν στην ύπαιθρο. Βέβαια η έρευνα που παρουσίασε είχε δείγμα... 1.500 άτομα και έγινε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπως ειπώθηκε επίσημα από τον ίδιο.
Ομως αν δεν είχε γίνει ό,τι έχει γίνει εδώ και δύο χρόνια και αν δεν ήταν να ακολουθήσει ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει, πόσοι θα σκέφτονταν να γυρίσουν στην ύπαιθρο και να ασχοληθούν με τη γεωργία; Πάντως ο υπουργός επιχείρησε να εμφανίσει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι οι σκέψεις επιστροφής στην ύπαιθρο γίνονται από μορφωμένους ανθρώπους, που επιθυμούν πλέον να γυρίσουν στα χωριά και στη γεωργία, ακόμα και με μικρότερο εισόδημα... 
περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: