Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εδώ,...... έφυγε !.


Η χώρα βιώνει μια βάναυση επίθεση του οικονομικού νεοφιλελευθερισμού και του πολιτικού τυχοδιωκτισμού.

Η Λούκα Κατσέλη και ο Χάρης Καστανίδης μαζί άλλους βουλευτές παρουσίασαν χθες από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου τις ιδρυτικές θέσεις του νέου κόμματος.
 «Δεν ακουγόμαστε από τα ΜΜΕ αλλά ακουγόμαστε στην κοινωνία» τόνισε η Λούκα Κατσέλη και επιτέθηκε κυρίως στο ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για ένα κόμμα που πλέον υπηρετεί και ασκεί βαθιά συντηρητικές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
 «Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εδώ, έφυγε», είπε και πρότεινε την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού με την ανασύσταση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που θα υπερασπίζεται τα κοινωνικά δίκαια. Τόνισε ότι το μνημόνιο δεν είναι μονόδρομος και πως είναι δυνατόν να βρεθούν λύσεις όπως τα κοινωνικά τιμολόγια, η μείωση του ΦΠΑ, το κούρεμα των ιδιωτικών χρεών που φθάνουν τα 240 δισ. και η αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλίων για τη στήριξη των νοικοκυριών.
Ο Γιώργος Κασσάρας ανέφερε ότι η Κοινωνική Συμφωνία θα δώσει δυναμικό το «παρών» στις εκλογές και τόνισε ότι «τους έχουμε τρομάξει», ενώ ο Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος σχολίασε ότι «εμείς δεν αρχίζουμε αλλά συνεχίζουμε». Από την πλευρά της η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Βούλα Τεκτονίδου επισήμανε ότι η χώρα βιώνει την πολιτική της αλαζονείας και του πολιτικού κενού αλλά και μια βάναυση επίθεση του οικονομικού νεοφιλελευθερισμού και του πολιτικού τυχοδιωκτισμού, που μόνο η πολιτική αφύπνιση και εγρήγορση της δημοκρατικής παράταξης μπορεί να αποκρούσει.
πηγη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: