Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Παραίτηση του αρχηγού ΓΕΣ με πολλά ερωτηματικά .


Την παραίτησή του υπέβαλε αιφνιδιαστικά το ξημέρωμα της Τετάρτης ο αρχηγός ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, ο οποίος είχε τοποθετηθεί στη θέση αυτή με απόφαση του πρώην υπουργού Αμυνας, Π. Μπεγλίτη. Το ΚΥΣΕΑ, που συνεδρίασε χτες το πρωί, όρισε νέο αρχηγό ΓΕΣ τον αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Γκίνη, διοικητή της Πρώτης Στρατιάς και Γενικό Επιθεωρητή Στρατού.
Όπως αναφέρει το ΓΕΣ, «ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, σεβόμενος το προσωπικό που είχε την τιμή να διοικήσει επί εννιάμηνο, υπέβαλε την παραίτησή του, για λόγους που άπτονται της ηθικής και της αξιοπρέπειας, τόσο της δικής του όσο και του Στρατεύματος».
Η  αιφνίδια παραίτηση του αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου κ. Κωνσταντίνου Ζιαζιά, παρά την κυβερνητική προσπάθεια της να υποβαθμιστεί το θέμα, η ανακοίνωση του ΓΕΣ για την παραίτηση του πρώην αρχηγού αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτηματικά για το παρασκήνιο της παραίτησης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"υπέβαλε την παραίτησή του, για λόγους που άπτονται της ηθικής και της αξιοπρέπειας, τόσο της δικής του όσο και του Στρατεύματος !!!!"
ΜΑΚΑΡΙ Η ΕΥΘΙΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΧΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ..... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ...ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΝ!.