Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Νοίκιασε τον Γιώργο Παπανδρέου!.

υπάρχει και  καλάθι  αγορών !

Με μία από τις πιο γνωστές εταιρείες μάνατζερ που προωθούν μεγάλα ονόματα της διεθνούς πολιτικής σκηνής συνεργάζεται ο Γιώργος Παπανδρέου.
Πιο συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίζεται στη λίστα με τα νεότερα μέλη του πρακτορείου «The Harry Walker Agency» που οργανώνει επί πληρωμή τα τελευταία 65 χρόνια ομιλίες πολιτικών ανά τον κόσμο για διάφορες θεματικές.
Το πρακτορείο εμφανίζει ένα μακροσκελές βιογραφικό του Γιώργου Παπανδρέου προκειμένου οι υποψήφιοι πελάτες να ζητήσουν μία ομιλία του.
Αν και στην ηλεκτρονική σελίδα δεν αναφέρεται το ακριβές ποσό της «ενοικίασης» εντούτοις η αγορά του χρόνου του πρώην πρωθυπουργού γίνεται όπως κάθε αγορά μέσω διαδικτύου. Προσθέτεις στο καλάθι των αγορών σου τον ομιλητή της αρεσκείας σου. Στη συνέχεια συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και το ποσό που έχεις στη διάθεση σου για την εκδήλωση που προγραμματίζεις, το οποίο κυμαίνεται από τις 5.000 δολάρια και ξεπερνά τα 100.000 δολάρια, και οι άνθρωποι του πρακτορείου επικοινωνούν μαζί σου για τις λεπτομέρειες.
Στην ίδια λίστα με τον Γιώργο Παπανδρέου βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ο Κόφι Ανάν, ο Αλ Γκορ, ο τραγουδιστής των U2 Bono και ο Άρνολντ Σβαντζενέγκερ. 
Πηγη realnews

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι ταφίφα έχει ,το αλάνι;