Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Στη βουλή τους αποκαλούν φασίστες.Στη Αλεξάνδρεια τους προσκαλούν να "εκθέσουν τις ιδέες τους"

  Πλήρη κάλυψη στη λειτουργία του δουλεμπορικού και ρατσιστικού παραμάγαζου, με τίτλο «Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Ελλήνων», που στήνει η φασιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», έδωσε χτες στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας, Ν. Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε σχετική Επίκαιρη Ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Θ. Παφίλη. 
  Με βιτρίνα το παραπάνω «Γραφείο», οι χρυσαυγίτες παίζουν το ρόλο του «ντίλερ» για λογαριασμό επιχειρηματιών, προκειμένου να τους εξασφαλίσουν φτηνούς εργάτες, δίχως δικαιώματα, καλλιεργώντας το ρατσισμό και το μίσος ανάμεσα στους εργαζόμενους. Κατά τον υφυπουργό, αυτό το παραμάγαζο μπορεί να λειτουργεί, αφού καλύπτεται από το νόμο για την ίδρυση των ιδιωτικών γραφείων ευρέσεως εργασίας!

ΥΓ: Τι κι αν ο Θ.Παφίλης το πάλεψε στη Βουλή! Εδώ είναι Αλεξάνδρεια ,δεν είναι παίξε γέλασε!!!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αποθρασυμένη από την κάλυψη της συγκυβέρνησης, η «Χρυσή Αυγή» έσπευσε χτες να ανακοινώσει και επίσημα την ίδρυση σε πανελλαδικό επίπεδο του λεγόμενου «Ομίλου Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων».
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «όποιος άνεργος Ελληνας πολίτης το επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνεί με τα κατά τόπους γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου και να εγγράφεται στους σχετικούς καταλόγους ανεύρεσης εργασίας, αναφέροντάς μας μόνο το ονοματεπώνυμο, την ειδικότητά του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Ομοίως, όσοι εργοδότες επιθυμούν να προσλάβουν Ελληνες στις επιχειρήσεις τους μπορούν να έρθουν σε επαφή με τις Τοπικές Οργανώσεις της Χρυσής Αυγής (...)».

xristos bellos είπε...

Χριστάρα πότε και ποιός τους κάλεσε;

Xρήστος Αλευράς είπε...

Ο X.Kαφτεράνης στην σαββατιάτικη εκπομπή του στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.
ΦΥΣΙΚΆ, Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΆΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΎΝΕΣ ΤΟΥ.....