Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

«Restructuring Europe» (Ανασχεδιασμός της Ευρώπης):αυτό διδάσκει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου !!!!

ανασχεδιασμός τι άραγε σημαίνει;

  Η είδηση ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου που επέλεξε να βάλει τη χώρα στον “μηχανισμό στήριξης” που αποδεικνύεται εξοντωτικός για την χώρα, θα διδάξει στο Χάρβαρντ προκάλεσε όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο πάρα πολλά σχόλια ,τα περισσότερα δηλητηριώδη.
  Πολλοί, κυρίως πανεπιστημιακοί ομογενείς στις ΗΠΑ, αναρωτήθηκαν, γράφοντας στο διαδίκτυο, τι θα μπορούσε να προσφέρει ως γνώση ένας άνθρωπος σαν τον ΓΑΠ και μάλιστα υπερ-αποτυχημένος πολιτικός.
  Φαίνεται ωστόσο, ότι οι οργανωτές του σεμιναρίου φρόντισαν να τον «προστατέψουν» κατά την πρώτη ομίλα του .
 Την 26/9/12 η ομογενειακή εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ» της Νέας Υόρκης δημοσιεύει πρωτοσέλιδο άρθρο του έγκριτου δημοσιογράφου κ. Θεοδώρου Καλμούκου με τίτλο:
Σε στενό φοιτητικό κύκλο οι ομιλίες Παπανδρέου στο «Χάρβαρντ», γράφοντας:
«Σε ασφυκτικά στενό κύκλο μόνο φοιτητών έγινε το απόγευμα της Δευτέρας το πρώτο σεμινάριο του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδος, Γιώργου Παπανδρέου, στο πανεπιστήμιο του «Χάρβαρντ» με θέμα «Restructuring Europe» (Ανασχεδιασμός της Ευρώπης).
Το σεμινάριο έγινε σε μικρή αίθουσα χωρητικότητας 40 ή 50 ατόμων…», και συνεχίζει: «Η διεύθυνση του προγράμματος επέτρεψε μόνο σε μερικούς (περίπου 40) φοιτητάς του Χάρβαρντ να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Γ. Παπανδρέου. Περισσότεροι από 150 φοιτητές άλλων ομόρων Πανεπιστήμιων αλλά και πολλοί ομογενείς αν και ανάμεναν πέραν της μιας ώρας να εισέλθουν στην αναγγελθείσα ελεύθερη είσοδο, τελικά ο Διευθυντής του προγράμματος δεν τους επέτρεψε να εισέλθουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: