Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ;

Τα κόμματα της συγκυβέρνησης αποφάσισαν την διακοπή της δημόσιας ενημέρωσης.
Οι τάχατες διαφωνίες ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ΔΗΜ.ΑΡ. αποτελούν «στάχτη στα μάτια» με δεδομένη την εμμονή τους στη στήριξη της κυβέρνησης.
Η χουντική πρακτική του « αποφασίζομεν και διατάσσομεν » με την οποία παραδίδεται ολοκληρωτικά στους ιδιώτες διαπλεκόμενους η ενημέρωση του λαού από την τρικομματική κυβέρνηση, αποτελεί συνέχεια του ξεπουλήματος της χώρας, των υποδομών της και του πλούτου της.
Η συγκυβέρνηση (ΔΗΜ.ΑΡ. - ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Ν.Δ.) με σύμμαχο την νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, όλο και πιο απροκάλυπτα ξεδιπλώνει και εφαρμόζει πρακτικές αλήστου μνήμης, που αποτελούσαν σήμα κατατεθέν τυραννικών και χουντικών καθεστώτων.
Η έφοδος των ΜΑΤ στους πομπούς, το μαύρο στις οθόνες, οι επιστρατεύσεις των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ, τα λιμάνια, την εκπαίδευση, το ανελέητο ξύλο στους απεργούς, στους κατοίκους στις Σκουριές, τα χημικά κ.α., δικαιώνουν απόλυτα όσους μιλάνε για δημοκρατική εκτροπή και κοινοβουλευτική χούντα.
Συμπαραστεκόμαστε στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ.
Στηρίζουμε τον αγώνα τους και την κατάληψή τους στο ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής.
Διεκδικούμε αποκλειστικά Δημόσια και Ελεύθερη ΕΡΤ – ούτε κρατική, ούτε ιδιωτική – στα χέρια των εργαζόμενων και υπό κοινωνικό έλεγχο.
                                                                                             

                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΤΟY Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟY  ΣΥΛΛΟΓΟY  ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: