Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Άλλαξε τον κόσμο, το ‘χει ανάγκη!Προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στην Αλεξάνδρεια,το Σάββατο 24/8

Εκδηλώσεις του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή θα πραγματοποιηθούν από την Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας στην Ημαθία, το διάστημα 24/8-6/9, με κεντρικό σύνθημα: Άλλαξε τον κόσμο, το ‘χει ανάγκη!
Οι εκδηλώσεις είναι:
1) Προφεστιβαλική εκδήλωση το Σάββατο 24/8 στην Αλεξάνδρεια, στην Πλατεία Πνευματικού Κέντρου. Θα υπάρχει ομιλία από στέλεχος της ΚΝΕ, προβολή βίντεο για τον ρόλο της φασιστικής, ναζιστικής Χρυσής Αυγής, και θα ακολουθήσει συναυλία από τοπικό νεολαιίστικο συγκρότημα.
2) Φεστιβάλ στη Νάουσα την Παρασκευή 30/8, στην πλατεία Καρατάσου. Θα γίνει κεντρική ομιλία από το μέλος του Γραφείου Περιοχής του ΚΚΕ, Σωτήρη Ζαριανόπουλο, προβολή project από μαθητές με θέμα: «Το σχολείο που μας αξίζει», γκράφιτι από μαθητές, και συναυλία από τοπικό συγκρότημα. Στον χώρο θα λειτουργεί παιδότοπος και εργαστήρι χειροτεχνίας και ζωγραφικής για ηλικίες 4-13 ετών.
Το κεντρικό Φεστιβάλ του νομού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη στη Βέροια, στην Πλατεία Ελιάς. Θα υπάρχει ομιλία από τη  Θεανώ Καπέτη, μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ και παρουσίαση θεματικών project από μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: