Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Τίτλοι τέλους για τον 902 .Τι λένε οι εργαζόμενοι....

Γράφει: ο Παύλος Ρούφας, 
 εργαζόμενος στον «902».
 «Φυσικά δεν θα απολογηθούμε ούτε στην "Αυγή" ούτε στη Χρυσή Αυγή γιατί το ΚΚΕ κάνει αυτή την επιλογή. Ανοικτά και χωρίς ελιγμούς είπε στο λαό την αλήθεια, ότι ο "902" αντιμετωπίζει οικονομικό άλυτο πρόβλημα και δεν μπορεί να συνεχίσει. Πρέπει να μάθουν στην Κουμουνδούρου ότι ο "902" λειτούργησε με την προσφορά μελών και φίλων του Κόμματος, με την αυταπάρνηση και την ανιδιοτέλεια μπροστά στις αφάνταστες δυσκολίες των τελευταίων χρόνων (...)
Και οι εργαζόμενοι, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ, δεν αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς με το Κόμμα, παρά μόνο έναν. Οτι σε όποιες συνθήκες, σε όποιες δυσκολίες, θα είναι εκεί στην πρώτη γραμμή (...) Βεβαίως δεν αναμένουμε από τους οπορτουνιστές να έχουν τέτοιες ευαισθησίες και κυρίως τέτοια στάση απέναντι στις δυσκολίες. Πάντα συνθηκολόγοι έχουν αποδείξει ποιοι είναι και τι πρεσβεύουν».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν στόν Περισσό είχαν χιούμορ, θα πρότειναν επίσημα και δημόσια στον... ΣΥΡΙΖΑ να αγοράσει αυτόςτον «902», για να διασφαλισθούν οι θέσεις εργασίας και οι πετσοκομμένοι, έστω, μισθοί των εργαζόμενων.Τότε να βλέπαμε πως θα «επιχειρηματολογούσε» οι συμπαθής αλλά μονότονα ανούσιος κ. Παπαδημούλης...