Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Δ. Κουτσούμπας: Mαχητικά ενισχύστε τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης"

Αποσπάσματα από την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στο Ηράκλειο Κρήτης την περασμένη Παρασκευή, σε εκδήλωση για τα 95χρονα του Κόμματος

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ είπε ανάμεσα σε άλλα τα εξής:
«Σας καλούμε όλους για άλλη μια φορά να στρατευθείτε στον αγώνα στο πλάι του ΚΚΕ. Δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνείτε σε όλα με το ΚΚΕ για να του εμπιστευτείτε την ψήφο σας στις ευρωεκλογές στις 25 Μάη του 2014. Γιατί το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που μπορεί να εκφράσει πολιτικά την αντίθεση στην ΕΕ που μεγαλώνει, παλεύοντας για αποδέσμευση, με το λαό ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει η χώρα μας.
Το ΚΚΕ μπορεί να γίνει ο εκφραστής και ενσαρκωτής της λαϊκής θέλησης, και μέσω της ψήφου, για μια άλλη πορεία, μακριά από τα ευρωδεσμά και τους αντιλαϊκούς μονόδρομους.
Ταυτόχρονα καλούμε να ενισχύσετε μαχητικά τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε όλη τη χώρα, με σήμα κατατεθέν το γαρίφαλο του αγώνα μας και στην Περιφέρεια της Κρήτης και στους δήμους της περιοχής, όλης της χώρας. Εδώ έχουν θέση όλοι οι αγωνιστές, ανεξάρτητα με το τι ψήφιζαν μέχρι χτες, αρκεί να θέλουν να συμβάλουν στη μεγάλη Λαϊκή Συμμαχία, που θα αντιστρατεύεται τα μονοπωλιακά συμφέροντα και τις κυβερνήσεις τους, τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης που γνωρίζει μόνο την εκμετάλλευση του εργάτη, το ξεκλήρισμα του αγρότη, το λουκέτο του αυτοαπασχολούμενου, την πανάκριβη υποβαθμισμένη Παιδεία και Υγεία, την αρπαγή της κατοικίας του φτωχού, τη στυγνή φοροληστεία της λαϊκής οικογένειας και τόσα άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: