Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Coca-Cola, Light 500 ml και Nestea , έτοιμες να σκορπίσουν τον θάνατο !

Η εταιρεία Coca-Cola (η οποία εμφιαλώνει για λογαριασμό της Nestlé και το προϊόν Nestea), ανακοίνωσε ότι απομακρύνει από την Τρίτη από τα ράφια τις πλαστικές συσκευασίες CocaCola Light 500 ml και Nestea όλων των γεύσεων για προληπτικούς λόγους.
 Η απόσυρση βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη καθώς λόγω της αργίας των Χριστουγέννων είχε σταματήσει η απομάκρυνση των προϊόντων.
 Το σαμποτάζ στα αναψυκτικά, άρχισε με προκήρυξη που ταχυδρομήθηκε τη Δευτέρα στο zougla.gr και την εφημερίδα Espresso (μαζί με ένα δείγμα αναψυκτικού νοθευμένου με υδροχλωρικό οξύ) όπου αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Η ενέργεια σηματοδοτεί την έναρξη του επόμενου project συντονισμού άτυπων ομάδων και πυρήνων της FAI». Επίσης, κάνει ονομαστική αναφορά σε οργανώσεις οικοτρομοκρατίας όπως η ΕLF (Earth Liberation Front) και ΑLF (Animal Liberation Front) λέγοντας συγκεκριμένα ότι «η FAI ανοίγει μια προοπτική προσκαλώντας τους συντρόφους της αντιπολιτισμικής τάσης και τους πυρήνες άμεσης δράσης ELF και ALF σε μια γενικευμένη διεθνή εκδίκηση και επίθεση ενάντια στους δολοφόνους της ζωής μας».
  Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν την ευθύνη της έρευνας για την υπόθεση του σαμποτάζ σε Coca-Cola Light και Nestea δηλωσαν ότι εμπνευστές του σχεδίου «Πράσινη Νέμεσις» είναι τα φυλακισμένα μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»
Παρόμοιο περιστατικό (σαμποτάζ σε καταναλωτικά προϊόντα) έχει καταγραφεί τον Σεπτέμβριο του 2011 στη Μ. Βρετανία. Στόχος της επίθεσης ήταν τότε η φαρμακοβιομηχανία Reckitt Benckiser, καθώς άγνωστοι είχαν νοθεύσει σκευάσματα του παυσίπονου φαρμάκου Nurofen με αντιψυχωτικά χάπια Seroquel XL.

 Tότε, η φαρμακοβιομηχανία είχε υποχρεωθεί ,(όπως τώρα η Coca-Cola), να αποσύρει τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: