Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας επαναλειτουργεί απο 10 Ιουνίου .

Από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας (Κ.Ε.Δ.Α) ανακοινώνεται ότι το δημοτικό κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την Τρίτη 10 Ιουνίου και θα είναι ανοιχτό όλες τις μέρες της εβδομάδας, πλην των επισήμων εθνικών εορτών και αργιών καθώς και των τοπικών αργιών. Ειδικότερα, τις καθημερινές (Δευτέρα έως και Παρασκευή) το κολυμβητήριο θα είναι ανοιχτό από τις 8.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ
Οι εγγραφές στο δημοτικό κολυμβητήριο ξεκινούν την Τετάρτη 28 Μαΐου. Στα προγράμματα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι δημότες, ενώ απαραίτητο δικαιολογητικό είναι η προσκόμιση ιατρικής γνωμάτευσης, από καρδιολόγο ή παθολόγο ή παιδίατρο (αν πρόκειται για παιδί), στην οποία να πιστοποιείται η υγεία και η ικανότητα για άθληση, καθώς και ότι δεν υφίσταται δερματολογικό νόσημα. 

Για πληροφορίες και εγγραφές στο δημοτικό κολυμβητήριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Επιχείρησης (οδός Βεροίας, δημοτικό κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας), στο τηλ. 23330-25390 από 8.00-14.00, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: