Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ.

 Φωτογραφία  απο τη χθεσινή  εκδήλωση .
(η φωτογραφία προέρχεται απο το blog valtos)
Παρά την έντονη βροχόπτωση αλλά και τη χαλαζόπτωση σε κάποια χωριά του δήμου Αλεξάνδρειας, που προηγήθηκε της συγκέντρωσης αρκετοί ήταν οι συμπολίτες μας που αγνόησαν τις δυσμενείς συνθήκες και παραβρεθήκαν χθες μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο, στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΔΕΗ Αλεξάνδρειας.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν όλες οι Δημοτικές παρατάξεις που τοποθέτηθηκαν δια των εκπροσώπων τους,Γ.Τζίλα, Χρ. Αντωνίου και Χρ. Αλευρά εκτός από την νεοεκλεγείσα Δημοτική αρχή που συμμετείχε μεν με τον νέο Δήμαρχο Π. Γκυρινη αλλά και πολλούς Δημοτικούς συμβούλους, αλλά δεν τοποθετήθηκε, σχετικά με το πρόβλημα του τόπου .
Εκτος των εκπρόσωπων των δημοτικών παρατάξεων , μίλησε και εκπρόσωπος των εργαζομένων , ο εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ  Χ.Μόχλας , η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Χαραλαμπίδου , και ο Τ. Κωστόπουλος απο το δικτυο φορέων Ημαθίας
Την παράσταση ωστόσο εκλεψαν οι 3 βουλευτές της Ν.Δ.οι οποίοι .... έλαμψαν δια της απουσίας τους !
Ο έτερος βουλευτής του νομού μας ο Ανεξάρτητος Βουλευτής κ. Γιοβανόπουλος με επιστολή του δήλωσε τόσο την αδυναμία του να παρευρίσκεται όσο και την αμέριστη συμπαράσταση του στο σοβαρό πρόβλημα του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: