Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Ανθρωπιστική βοήθεια για την Γάζα από την Αλεξάνδρεια

Ενημερώνουμε πως συλλογή φαρμακευτικού υλικού (αντιβιοτικά , παυσίπονα , επιδέσμους κλπ με ημερομηνία λήξης τουλάχιστον 6 μήνες)  για την Γάζα γίνεται και στην Αλεξάνδρεια (σε φαρμακεία με την αφίσα και στο φροντιστήριο Μ.Ε ΜΑΘΗΤΕΙΑ Εθν. Αντίστασης 15 6:30 με 8:30 το απόγευμα)

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού συνεχίζεται στη Λωρίδα της Γάζας.Η ισραηλινή πολεμική μηχανή ισοπεδώνει σπίτια,νοσοκομεία,καταφύγια αμάχων, αφήνοντας πίσω της χιλιάδες νεκρούς και ακρωτηριασμένους ανθρώπους.
Καταδικάζουμε τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού και τη θηριωδία που επιδεικνύει το Ισραήλ και όσες δυνάμεις είτε την επιτρέπουν είτε αδιαφορούν.
Καταδικάζουμε κάθε άδικη βία από όπου και αν προέρχεται.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε προσπάθεια για ειρήνη στη Μέση Ανατολή, σε κάθε ανθρωπιστική προσπάθεια στον πληττόμενο λαό της Παλαιστίνης
Μεταφράζοντας την υποστήριξή μας έμπρακτα συλλέγουμε Φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό για την δοκιμαζόμενη περιοχή της Γάζας για να ενισχύσουμε τις άμεσες ανάγκες του Παλαιστινιακού λαού.
Καλούμε όλους τους πολίτες, συλλόγους, σωματεία και συλλογικότητες να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια. H συλλογή του υλικού θα γίνεται έως στις 13 Αυγούστου σε κεντρικά σημεία των τριών πόλεων καθώς και σε όλα τα φαρμακεία που έχουν αναρτημένη την αφίσα.


ΔΙΚΤΥΟ ΔΡΑΣΗΣ  ΦΟΡΕΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: