Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Ξέφυγε εντελώς πια το ΠΟΤΑΜΙ: Δημοκρατικές (!) πλέον διαγραφές …..με SMS

Την διαγραφή ενός απο τα στελέχη του, του υποψήφιου ευρωβουλευτή Κων. Πατέστου, του ανακοίνωσε μέσω …...sms ο ιδρυτής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε αναρτησή του στο facebook, ο κ. Πατέστου:
Πριν λίγο έστειλα στην Πανελλήνια Επιτροπή τού Ποταμιού τα εξής:
Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, έχουμε -για μένα, τουλάχιστον- δυσάρεστες εξελίξεις, που θυμίζουν άλλα κόμματα και άλλες εποχές.
Σήμερα το απόγευμα, για την ακρίβεια στις 18 και 16 έλαβα το παρακάτω SMS από τον Ιδρυτή τού Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη:
«Για κάποιους λόγους που δεν αντιλαμβάνομαι πυροβολείς συνεχώς Το Ποτάμι. Περίμενα κάποια τιμιώτερη συμπεριφορά από εσένα. Σε κάθε περίπτωση καλό δρόμο και καλή τύχη».
Η απάντησή μου: «Αν έτσι το αντιλαμβάνεσαι... Πιστεύω και σε σένα και στο Ποτάμι, πιστεύω όμως και στην ενεργό συμμετοχή και στην εποικοδομητική κριτική. Σταύρο, αλλιώς μου τα έλεγες όταν με έχρισες υποψήφιο [ευρωβουλευτή]... Δίνω μικρές καθημερινές μάχες για σένα και Το Ποτάμι, εύχομαι να κάνουν το ίδιο οι πρόσφατοι "φίλοι" σου... Όσο για τιμιότητα και καθαρά πράγματα, μάλλον δεν με ξέρεις, ρώτησε να μάθεις...»
Λυπάμαι πολύ, ο καθένας και η καθεμία ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Κομπάρσος σε ντεμέκ πρωταγωνιστές δεν θα γίνω ποτέ, συγχωρέστε με...
Στο παπανδρεικό ΠαΣοΚ οι «ενοχλητικοί» «έθεταν εαυτόν εκτός κινήματος», εν συνεχεία ο Πρόεδρος τους διέγραφε με ένα τηλεφώνημα από το αεροπλάνο. Σήμερα η τεχνολογία προχώρησε, μαζί της και η Δημοκρατία, έτσι οι διαγραφές γίνονται με SMS.
Κρίμα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: