Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Εκπτώσεις σε εισιτήρια ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΚΤΕΛ για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ χορηγεί έκπτωση 30%στις τιμές των εισιτηρίων από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος και για τους ψηφοφόρους και για τους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής, εφόρους και δικαστικούς αντιπροσώπους για εκτέλεση υπηρεσίας. Η προαναφερόμενη έκπτωση 30% θα χορηγείται ΜΟΝΟ για την αγορά εισιτηρίων από φυσικά σημεία έκδοσης τίτλων μεταφοράς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (όχι για εισιτήρια μέσω Internet).
Παράλληλα, σημειώνεται ότι για τους επιβάτες που θα αγοράσουν εγκαίρως τα εισιτήριά τους, θα παρέχεται και η έκπτωση προαγοράς 15%. Η παραπάνω έκπτωση 30% θα παρέχεται αποκλειστικά για ταξίδια που πραγματοποιούνται από 22 έως και 28 Γενάρη 2015.
Επίσης, με απόφαση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, χορηγείται έκπτωση 25% επί της τιμής των κανονικών εισιτηρίων, τόσο για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους, όσο και για τους εκλογείς που θα μετακινηθούν με υπεραστικά ΚΤΕΛ,στο πλαίσιο άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος κατά το διάστημα από 23 έως 27 Γενάρη 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια: