Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Αντιμέτωποι με βαριές ποινές οι τρεις δημοσιογράφοι που μπλέκονται σε εκβιασμούς.

Αντιμέτωποι με βαριές ποινές είναι οι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση των εκβιασμών που βρωμάει και προκαλεί πολλά ερωτήματα. Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό οικονομικό όφελος, για εκβίαση κατ' επάγγελμα και κατά συναυτουργία, για δωροδοκία με την επιβαρυντική περίσταση περί καταχραστών του Δημοσίου. Την Παρασκευή το πρωί είναι προγραμματισμένη η απολογία τους για τα κακουργήματα που αντιμετωπίζουν, με βάση την δικογραφία που έχει σχηματισθεί εναντίον τους.
Οι τρεις δημοσιογράφοι μπλέκονται σε εκβιασμούς που έγιναν σε βάρος πρώην ΔΕΚΟ, τραπεζών και επιχειρήσεων. Απαιτούσαν χρηματικά ποσά μέσω διαφημίσεων για να μην αναρτούν δημοσιεύματα αρνητικά και συκοφαντικά εναντίον προσώπων που είχαν σχέση με την εταιρεία.
Από την υπόθεση αυτή που εκπέμπει βρώμα, γεννιούνται πολλά ερωτήματα. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ επιχειρούν να χρεώσουν ο ένας στον άλλο τους κατηγορούμενους, αλλά αυτό που είναι αδιαμφισβήτητο, είναι πως η συγκεκριμένη εφημερίδα κατά καιρούς έχει στηρίξει τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής, τη ΝΔ αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ.

αναδημοσίευση απο το 902

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτό το επάγγελμα πολλά ....λουλούδια ,βγάζει!