Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Καταργείται το Λύκειο Πλατέος και το Γυμνάσιο Κορυφής. Δημιουργείται εκ του μηδενός Λύκειο Κορυφής!

Μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου Αλεξάνδρειας να μην καταργηθεί καμία σχολική μονάδα και την αυτοψία εκπροσώπου του υπουργείου Παιδείας στις σχολικές εγκαταστάσεις -ερήμην του δήμαρχου Αλεξάνδρειας-, η ''Αριστεροδεξιά συγκυβέρνηση'' ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δια της διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κας Αναστασίας Μαυρίδου διεμήνυσε νέα πρόταση για τα σχολεία του δήμου Αλεξάνδρειας.
Γυμνάσια σε Τρίκαλα-Πλατύ και Λύκειο στην Κορυφή προτείνει στη νέα της θέση η διευθύντρια που προ τριμήνου σε έκθεσή της που ψήφισε και το Δ.Σ. Αλεξάνδρειας τόνιζε την ανάγκη λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων, αλλά μετά την ψήφιση του 3ου μνημόνιου απαιτούσε την κατάργηση δύο γυμνασίων ενώ στην νέα της πρόταση περιορίζεται στη μεταφορά μόνο του Λυκείου Πλατέος στην Κορυφή με αντίστοιχο κλείσιμο του γυμνασίου Κορυφής.
Άπαιχτοι στα λουκέτα....αποδείχθηκαν τελικά οι Συριζαίοι!
Απομένει να δούμε πως θα αντιδράσουν οι διοικούντες τον δήμο Αλεξάνδρειας πασοκοδεξιοί ( ή δεξιοπασόκοι αν θέλετε), που έσχιζαν μέχρι πρότινος τα ιμάτιά τους για να μην κλείσει κανένα σχολείο στον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: