Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας...

Albert Einstein

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Τέχνη επάνω σε επτά φύλλα ξύλου

ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ STREET ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΙΔΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ SKATE ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ (ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ) ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ «ΚΑΡΔΙΑ» ΤΟΥ 7PLY PROJECT 2016 (ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ Β1 ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΓΙΑ 11η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Η PROPAGANDA ROLLIN CO. 
Το φετινό 7Ply project περιελάμβανε ένα πλούσιο πρόγραμμαο διαλέξεων, εργαστηρίων skate, graffiti performances, διαγωνισμών skate και άλλων events, που φιλοξενήθηκαν στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, στο Cocktail Bar, στον πολυχώρο WE και στο Art House Gallery Bar.
Από το φετινό 7Ply project παρήλασαν περισσότεροι από 100 καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας τις εικαστικές δημιουργίες τους πάνω στα επτά φύλλα καναδέζικου σφένδαμου που σχηματίζουν τις σανίδες τού skateboard (απ’ όπου προκύπτει και η ονομασία «7Ply project»). Μοναδικός περιορισμός, η (απαραίτητη) χρήση τής σανίδας στο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: